Over ons

Over ons 

’t Picolootje maakt ruim 25 jaar deel uit van mijn leven. Zij is mijn beste vriendin. Ik ontvang u, lieve klant, met veel goesting en plezier.. Mijn doelstelling is om U in korte tijdspanne verzorgd eten en drinken te bieden. Ik en mijn dochter staan garant voor de goede service!

’t Picolootje is al meer dan 30 jaar een begrip rond UZ Gent, Zwijnaarde en omstreken. In een sfeervolle setting hebben wij 60 zitplaatsen en een ruim buitenterras voor 50 personen.

Onze uitgebreide kaart bevat verzorgde snacks, ruim assortiment broodjes en als het iets meer mag zijn kan u bij ons ook terecht voor een goede steak, huisbereid stoofvlees, …

Onze keuken blijft ook tijdens de namiddag doorlopend open, terwijl andere klanten misschien wel genieten van een heerlijk ijsje of een huisbereide pannenkoek.

Bent u alleen en wilt u snel een broodje, een lunch met 2 of een gezellige middagpauze met enkele collega’s? Alles kan! Wanneer u op voorhand bestelt, ligt uw meeneem gerecht voor u klaar, of staat uw tafel gedekt. U vindt onze gerechten bij menu. Alles kan telefonisch besteld worden om af te halen of alsook om ter plaatse te nuttigen.

Smakelijk !

Professioneel team

Geweldige sfeer

Fris en smakelijk