Hoofdgerechten

Alle hoofdgerechten worden opgediend met frietjes, puree, pasta of kroketjes.

Steak 

€ 17,20

Entrecôte 

€ 19,20

Rundsbrochette 

€ 19,20

Gemengde brochette 

€ 19,20

Varkenshaasje 

€ 19,20

Sauzen: peperroom, champignonroom, béarnaise, roquefortsaus, provençaalse saus, speciale saus (licht pikant) 

€ 3,80



Vol-au-vent (huisbereid)

€ 17,20

Stoofvlees (huisbereid)

€ 17,20

Gyros (gebakken rundsreepjes met paprika in een licht roomsausje)

€ 17,20

Kippengyros (gebakken kippenreepjes in een champignon roomsausje)

€ 17,20

Balletjes in tomatensaus

€ 16,90

Prépareschotel

€ 16,90

Huisbereide fishsticks met verse tartaar

€ 16,90

Tomaat met grijze garnalen (2stuks)

€ 23,00

Scampi maison in een roomsaus met look (9 stuks)

€ 22,00

Scampi pikant in een pikante tomatensaus (9 stuks)

€ 22,00

Scampi tagliatelli in een lichte currysaus met fijne groentjes

€ 22,00