Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Alle hoofdgerechten worden opgediend met frietjes, puree, pasta of kroketjes.

Steak Chateaubriand

€ 24,50

Entrecôte 

€ 26,60

Rundsbrochette 

€ 26,60

Gemengde brochette 

€ 26,60

Varkenshaasje 

€ 26,60

Sauzen: peperroom, champignonroom, béarnaise, roquefortsaus, provençaalse saus, speciale saus (licht pikant) 

€ 4,20



Vol-au-vent 

€ 24,30

Stoofvlees 

€ 24,30

Gyros (gebakken runderreepjes met paprika en licht roomsausje)

€ 24,30

Kippengyros (gebakken kippenreepjes met champignon en ananas in licht roomsausje)

€ 24,30

Balletjes in tomatensaus

€ 22,30

Prépareschotel

€ 23,30

Huisbereide fishsticks met verse tartaar

€ 23,30

Tomaat met grijze garnalen (2 stuks)

€ 28,80

Scampi maison in een roomsaus met look (9 stuks)

€ 28,80

Scampi pikant in een pikante tomatensaus (9 stuks)

€ 28,80

Scampi tagliatelli in een lichte currysaus met fijne groentjes (9 stuks)

€ 28,80